USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У великодню ніч на Волині можна перебувати в храмах, але з документами, – ОВА

14 Квітня 2023 17:03
Напередодні Великодня у Волинській ОВА провели нараду із представниками Волинської Ради Церков та правоохоронних органів, аби узгодити проведення богослужінь, релігійних обрядів освячення паски під час комендантської години.

Про це повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко.

Він нагадав, що у святкову ніч із 15 на 16 квітня комендантська година діятиме на території всієї області із 00.00 до 05.00 год.

У комендантську годину можна буде перебувати лише на території храмів та прилеглих до них територій, де проводитимуть обряди освячення. При собі необхідно мати документи, які посвідчують особу. Будь-яке інше безпідставне перебування на вулицях та в громадських місцях вважатиметься порушенням комендантської години.

Осіб, які перебуватимуть поза межами храмів та прилеглих територій із 00.00 до 05.00 год., перевірятимуть правоохоронці. Також зупинятимуть для перевірки транспортні засоби.

«Розумію важливість свята та споконвічних традицій, але війна триває і безпекових правил також потрібно дотримуватись. Можливість освятити пасхальний кошик буде в кожного. Тож сподіваюся на розуміння та розсудливість усіх волинян у таке велике релігійне свято», – наголосив Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus