USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

У Великій Британії громадяни відбуватимуть карантин у COVID-готелях

5 Лютого 2021 11:31
У Великій Британії від 15 лютого усіх, хто прибуває до країни з 30 держав «червоного списку», відправлятимуть на карантин до так званих «COVID-готелів».

Про це повідомляє ТСН з посиланням на ВВС.

Пасажирам доведеться залишатися у номерах впродовж 10 ночей, за дотриманням карантину будуть стежити правоохоронці. Служба безпеки «супроводжуватиме кожного з прибулих до зовнішнього простору, якщо їм знадобиться покурити або подихати свіжим повітрям».

Очікується, що карантинні готелі будуть розташовані поблизу аеропортів, як-от «Гітроу», «Гатвік», «Лондон-Сіті», «Бірмінгем», «Брістоль», «Манчестер», «Единбург», «Глазго» і «Абердін».

Гості матимуть триразове харчування у своїх кімнатах, чай, каву, фрукти і воду. При цьому вартість проживання в готелях оплачуватимуть самі приїжджі. За попередніми даними, мова йде про приблизно 80 фунтів стерлінгів з людини за ніч.

Нові вимоги поширюватимуться на громадян та резидентів Великої Британії, які повертатимуться з 30 «гарячих точок», визначених британським урядом. Мова, зокрема, про Португалію, а також низку країн Латинської Америки та Південної Африки, де підтвердили велику кількість нових варіантів коронавірусу.

Нагадаємо, що у зразках нового британського штаму коронавірусу вчені виявили нову мутацію, яка може дозволяти COVID-19 уникнути захисту від антитіл, що може вплинути на вакцинацію.

У Великій Британії набирають волонтерів, аби з’ясувати, чи ефективне поєднання вакцин від коронавірусу різних виробників. Перше щеплення однією вакциною, повторне – іншою: результати обіцяють оприлюднити вже влітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus