USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У вбивстві Марадони звинуватили сімох лікарів

20 Травня 2021 17:43
Аргентинська прокуратура висунула звинувачення семи медичним працівникам у навмисному вбивстві легендарного футболіста Дієго Марадони.

Як повідомляє ТСН з посиланням на AFP, семи обвинуваченим загрожує від восьми до 25 років в’язниці. У скоєнні злочину підозрюються нейрохірург Марадони Леопольдо Луке, психіатр Агустіна Косачев і психолог Карлос Діас.

Зазначається, що слідство керувалося висновками експертної комісії, яка визнала дії лікарів Дієго неадекватними, недостатніми і необережними. Легенді футболу нібито не забезпечили належний догляд і необхідне лікування.

Крім того, було встановлено точний час смерті Марадони. Виявилося, що коли аргентинця намагалися реанімувати, він був вже кілька годин мертвий.

Марадона помер 25 листопада 2020 року. Його привезли до лікарні у важкому стані після серцевого нападу. До цього на початку листопада Дієго потрапив до лікарні після свого 60-річчя, йому провели операцію на мозку.

Повідомлялося, що його поховали 27 листопада на околиці Буенос-Айреса поруч із батьками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 20 Травня 2021 18:38
лікарі які вбили Марадону: героїн, спайс, гашиш, канабіс, кокаїн, нікотин та алкоголь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus