USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

У Вашингтоні знешкодили дві бомби

6 Січня 2021 23:58
На тлі заворушень у Вашингтоні силові структури знешкодили щонайменше два справжніх вибухових пристрої.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на CNN, що цитує інформацію праціника федеральних правоохоронних органів. За його словами, пристрої були підірвані в безпечних умовах.

Одну бомбу знайшли безпосередньо на території комплексу Капітолію, другу – в будівлі Національного комітету Республіканської партії.

3 листопада в США відбулися президентські вибори. Згідно з останніми підрахунками, Джо Байден стане наступним главою Білого дому. Його інавгурація відбудеться 20 січня 2021 року.

Сьогодні Конгрес мав затвердити результати виборів президента США. До будівлі Конгресу (Капітолію) стягнулися прихильники Дональда Трампа і штурмом прорвалися всередину. Засідання було зірвано, заворушення тривають.

Під час заворушень постраждали кілька людей, включно з поліцейськими. Одна протестувальниця дістала вогнепальне поранення і госпіталізована в критичному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 7 Січня 2021 06:48
чому немає невідомих снайперів????
123 Показати IP 7 Січня 2021 09:51
Рижа концерва спокійно не піде. Мо в рааастов хоче?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus