USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Варшаві – рекордні зливи, затоплено ключові дороги

Сьогодні 14:09
У Варшаві інтенсивні дощі упродовж доби спричинили затоплення доріг, вплинули на роботу аеропорту імені Шопена, а також спричинили обвалення даху кінотеатру.

Рятувальники понад 800 разів за минулу добу виїжджали на виклики для ліквідації наслідків негоди у місті, передає Укрінформ.

За даними Інституту метеорології, у деяких районах польської столиці упродовж доби випало до 200% місячних опадів. Це спричинило підтоплення не лише другорядних доріг, а й основних комунікаційних артерій, зокрема швидкісної дороги S8 у напрямку Білостока, дороги в напрямку Познані, комунікаційного вузла поблизу аеропорту.

Напередодні через інтенсивні опади на нетривалий період переставав працювати Варшавський аеропорт, один з його терміналів був підтоплений.

Читати ще: Зірвані дахи, вибиті вікна і пошкоджені авто: на Волині ліквідовують наслідки негоди

В одному із варшавських кінотеатрів через опади обвалився дах, інформації про постраждалих немає.

Поліція закликала жителів Варшави за змоги не користуватися власним автотранспортом і пересісти на громадський.

Вода залила підземні переходи, підвали будинків, гаражі.

Інтенсивні опади зафіксовано і в інших регіонах Польщі. По всій країні рятувальники майже 3 тисячі разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. За останню добу від негоди постраждало троє людей – будівельник у Варшаві та двоє рятувальників у Великопольському воєводстві.

Читати ще: Спека не відступає: якою буде погода на Волині цього тижня

Метеорологи прогнозують інтенсивні опади у Польщі і у вівторок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus