USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

У Тверській області дрони СБУ ліквідували склад з «Іскандерами» та «Точками-У», – ЗМІ

Сьогодні 12:20
Цієї ночі дрони Служби безпеки України, Головного управління розвідки та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області.

Про це УНІАН повідомило джерело в спецслужбі. На складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» тактичних ракетних комплексів «Точка-У», КАБи та артилерійські боєприпаси.

Після прильотів українських дронів розпочалася надзвичайно потужна детонація. Місцеві в пабліках запитували одне одного, чи це часом не ядерна бомба до них прилетіла. Зараз «бавовна» палає на ділянці шириною 6 кілометрів. Місцева влада оголосила евакуацію населення.

Читати ще: «Ми – вдома. Тут не пануватиме ніхто, крім нас»: Рух опору ССО ЗСУ запрошує до своїх лав

«СБУ разом з побратимами із Сил оборони продовжує методично зменшувати ракетний потенціал ворога, яким той нищить українські міста. Працюємо далі, щоб організувати подібну «картину» на інших військових об‘єктах Росії, які працюють на війну проти України», – повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Як повідомляли, у ніч на 18 вересня місто Торопець Тверської області Росі атакували дрони. Через значну пожежу та детонацію, губернатор області Ігор Руденя наказав частково евакуювати населення. Місцевих мешканців вивозять до сусіднього міста – Західної Двіни.

Керівник Центру протидії дезінформації (робочий орган Ради національної безпеки і оборони України) Андрій Коваленко заявив, що у Тверській області Російської Федерації на складі міста Торопець росіяни зберігали п’ять видів різних ракет.

Читати ще: На Покровському напрямку ЗСУ відбили 51 штурм, – Генштаб

«На великому складі в місті Торопець у Тверській області росіяни зберігали ракети до (реактивної системи залпового вогню, – Ред.) «Град», С-300 та С-400, а також вироблені балістичні ракети до «Іскандер» і починали створювати запас північнокорейських KN-23», – зазначив Коваленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus