USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Турійській громаді четверо учениць отримали на НМТ 200 балів

17 Серпня 2022 09:29
Цьогоріч випускники закладів освіти замість ЗНО проходили Національний мультипредметний тест з трьох предметів: українська мова, математика та історія України. У Турійській громаді четверо учениць склали тест на 200 балів.

Про це повідомили у Турійській селищній раді.

Троє з них – учні опорного закладу «Турійський ліцей». Абсолютний рекорд (200 балів з української мови, 200 балів з історії України, 200 – з математики) отримала Вікторія Данилюк. Ще дві випускниці цього навчального закладу на найвищому рівні склали тест з математики – по 200 балів з цього предмету отримали Єлизавета Погребська та Олеся Стичук.

«Приємно, що не зважаючи ні на пандемію, ні на війну, наші діти продовжують демонструвати високий рівень знань. Це вкотре підтверджує, що не існує перешкод для того, хто хоче здобувати знання, – зауважили у опорному закладі «Турійський ліцей». – Вітаємо та пишаємось нашими учнями! Бажаємо їм вступу до омріяних закладів, успіхів, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів! З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково Переможемо!»

Підготували ліцеїстів до успішного складання НМТ вчитель математики Оксана Володимирівна Панасюк, вчитель української мови Валентина Дмитрівна Охремлюк та вчитель історії Олеся Миколаївна Музика.

Чудовий результат показала і учениця Соловичівського ліцею Вікторія Козачук, яка склала НМТ з історії України на 200 балів. Її наставник – Олександр Адамович Коваль.

Варто зауважити, що випускниці, які є гордістю Турійщини, успішно закінчили школу й продемонстрували високі знання з усіх предметів, тож були нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus