USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Туреччині українські депутати намагалися зірвати виступ росіян на саміті, сталася бійка

4 Травня 2023 22:27
Депутати Верховної ради України намагалися зірвати виступ російських делегатів на саміті Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) в Анкарі.

Про це пише Бабель із посиланням на Anadolu.

Українські депутати розгорнули прапори України за спиною депутатки Держдуми від «Єдиної Росії» Ольги Тимофєєвої, яка виступала на саміті з георгіївською стрічкою. Інші члени російської делегації спробували зупинити українців.

Речник парламенту Туреччини Мустафа Шентоп оголосив перерву і закликав делегацію, яка порушила регламент, вийти із зали.

Пізніше в коридорі парламенту сталася бійка між українським депутатом Олександром Маріковським і російським делегатом, який вирвав у нього з рук прапор України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Травня 2023 07:59
Наш красавчик але треба було крепше щоб відразу до кобзона відправився
Петро Показати IP 5 Травня 2023 18:33
Сьогодні в світі вошивим кацапам представитись "рузкім" і соромно, і небезпечно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus