USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Туреччині розбився пожежний літак: на борту було 8 людей. Відео

14 Серпня 2021 16:40
На території Туреччини 14 серпня зазнав аварії пожежний літак. Катастрофа трапилася в місті Кахраманмараш. На борту в момент трагічного інциденту були 8 людей.

На місце аварії вже скерували пошуково-рятувальні групи. Відомо, що літак розбився вдень 14 серпня на півдні Туреччини, пише 24 канал.

«У провінції Кахраманмараш розбився пожежний літак», – йдеться у повідомленні.

У телеграм-каналі LIFE SHOT уточнили, що аварії зазнав літак Бе-200.

Також є інформація, що його турецькі рятувальники орендували у Росії. «РИА Новости» пишуть, що у літаку були 8 людей – 6 представників російської команди та 2 – турецької.

За попередньою інформацією, вижити не вдалося нікому.
Нагадаємо, у Туреччині розгорілися потужні лісові пожежі поблизу популярних в українців курортів. Під час пожеж уже постраждали понад пів сотні людей. У Мармарисі полум'я розгорілося в безпосередній близькості від житлових районів і готелів.

В країні заарештували шість підозрюваних за звинуваченням у підпалі лісів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus