USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У церкві МП в Коломиї знайшли запаси провіанту для російської армії

5 Березня 2022 18:18
У храмі Української православної церкви Московського патріархату в Коломиї Івано-Франківської області знайшли купу провіанту для російських загарбників.

Відео за підсумками рейду зняв один із захисників, пише УНІАН.

Зазначається, що у церкві знайшли російську символіку - двоголових орлів. Крім того, попи дбайливо приготували для загарбників харчі, хлібопічки та інше продовольство.

Провіанту для загарбників підготували стільки, що до процесу вилучення залучили кілька вантажних бусів. Усе це відправлять у Київ для населення та територіальної оборони.

"Я зараз прошу поширювати це відео по всій Україні. Їб*ште церкви, шукайте кладки. Вони всі, бл*дь, запаковані. Усі харчі відправляйте у Київ, Харків, міста, куди можна це відправити і допомогти людям", - зазначив автор відео.
Читати ще: Священники УПЦ МП закликали Онуфрія порвати з Московським патріархатом

Нагадаємо, 5 березня Ігуменя Святогорського Успенського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ МП Стефана (в миру Валентина Пилипівна Бандура) записала відеозвернення до президента Російської Федерації Володимира Путіна з проханням, щоби він зупинив війну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
житель Прилуцька Показати IP 5 Березня 2022 18:52
Так наш батюшка МП заборонив селянам збирати харчі для українських воїнів. Всі про це знають, і нічого йому, живе, ходить, посміхається і нікого не боїться
житель піддубців Показати IP 5 Березня 2022 18:55
Вибачаюся, батюшка з Піддубців
666 Показати IP 5 Березня 2022 19:02
Спростована маячня. Це не лише храм, це велика церковна територія, там монашки жили. Біснуваті, закрийте пащі. Чи на їжі написано "для рускіх"?
Погляд з сторони Показати IP 5 Березня 2022 19:09
От цікаво звідки цей фахівець дізнався, що харчі призначались безпосередньо для загарбників? Де офіційна позиція влади чи стаття від них? На скільки бачу, церкви всіх конфесій збирають їжу і передають в ті регіони де необхідно. Де відео з двох головими орлами, де ці всі харчі? Таке враження, що розміщуєте провокацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus