USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У центрі Луцька вступників ЛНТУ офіційно оголосили студентами. Фото

Сьогодні 17:10
Посвята першокурсників – один із найбільш урочистих моментів у житті кожного студента та нашого університету. Цьогоріч вона відбулася в центрі Луцька з патріотичною символікою, українськими піснями та щирими вітаннями. Вступників ЛНТУ 2024 року офіційно оголосили студентами.

Про це інформує пресслужба вишу.

Цьогорічне гасло заходу – «Трансформуйся заради перемоги!» – символізує той важливий шлях, який обирають наші першокурсники, вступаючи до лав студентів. Саме освіта є фундаментом, на якому будується наше майбутнє, і нове покоління студентів стає рушійною силою змін, які приведуть нашу країну до перемоги та процвітання.

У цей святковий день ми висловлюємо глибоку вдячність Збройним Силам України та всім, хто щодня оберігає наше небо, за можливість проводити цей захід офлайн, зустрічатися в стінах університету та відчувати себе повноцінними студентами.
З нагоди урочистості ректор ЛНТУ Ірина Вахович привітала студентів зі вступом до університету, зазначивши: «Ви – майбутнє нашої країни, і саме від вашої енергії, знань і наполегливості залежить, яким буде це майбутнє. Сьогодні ми всі стаємо частиною великої спільноти, яка працює заради перемоги та процвітання України».

Читати ще: «Мрій, дій, досягай!» Випускники-бакалаври ЛНТУ отримали дипломи. Фоторепортаж

На заході були присутні почесні гості, зокрема Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Мовенко, Перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, народний депутат України та заступник голови наглядової ради університету В’ячеслав Рубльов, а також випускник ЛНТУ, засновник компанії «Волинь-зерно-продукт» Євген Дудка.

З напутнім словом до учасників заходу звернувся Митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який благословив молоде покоління студентів на щасливий життєвий шлях і яскраві здобутки, щедро окропивши кожного свяченою водою.
Особливою частиною заходу стала презентація усіх семи факультетів ЛНТУ та їхніх деканів. Першокурсники мали змогу познайомитися зі своїми майбутніми наставниками та одногрупниками.

Читати ще: Сьомий випуск в історії: близько 70 курсантів військової кафедри ЛНТУ присягнули на вірність народу України. Фото

Святкову атмосферу створювали музичні привітання від оркестру військової частини 1141 Національної гвардії України, народного артиста України Сергія Скулинця, студентки ЛНТУ Юлії Свирид, а також Вікторії Павлів та Сергія Герцика.
На завершення урочистостей, учасники розгорнули великий жовто-блакитний стяг, що символізує єдність, силу і непохитну віру в перемогу України.

Читати ще: Майже 1500 випускників Лесиного вишу отримали дипломи. Фоторепортаж

Цей день став справжнім святом єднання, натхнення та нових починань, що обов’язково приведе нас до спільної мети – перемоги та світлого майбутнього для нашої країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus