USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У центрі Луцька «волонтери» Порошенка роздавали агітки проти Зеленського

18 Квітня 2019 11:12
Агітатори від блоку Петра Порошенка серед білого дня у центрі Луцька роздавали газети, у яких міститься антиагітаційна реклама проти кандидата у президенти Володимира Зеленського. Порушення закону про вибори Президента України зафіксували правоохоронці, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Як зафіксували журналісти, дві жінки у брендованому одязі від чинного президента Петра Порошенка роздавали антиагітаційні газети Центральному ринку Луцька.

Такі ж газети роздавали так звані волонтери, навіть не ховаючись, і на Театральному майдані, у самісінькому центрі Луцька.

Отримавши такий примірник , журналісти з’ясували, що там міститься відкритий чорний піар на Володимира Зеленського. Загалом у газеті - суцільний наклеп, який зібрали із жовтої преси, що зустрічається в інтернеті.

Аби зафіксувати факт порушення виборчого законодавства, журналісти викликали на місце поліцію. Доки правоохоронці з’ясовували деталі, волонтери-агітатори й далі продовжували роздавати «чорнуху» лучанам.

Приїхав на місце і координатор партії БПП у Луцьку Олесь Самойленко. Який обурився тим фактом, що волонтерів затримали та те, що журналісти фіксують порушення на камеру. Зауважимо, у березні Олесь Самойленко підрізав на свому авто машину знімальної групи ТРК "Аверс" після того, як журналісти виявили, що агітатори від БПП записують персональні дані лучан.

Натомість працівники поліції, вивчивши деталі та з’ясувавши зміст газети, вилучили у волонтерів агітаційну рекламу. Проте, чи надовго це зупинить волонтерів-правопорушників – невідомо.

Зауважимо, це не перші випадки антиагітаційної діяльності від БПП напередодні другого туру виборів президента. Днями у Луцьку на вулиці Конякіна журналісти зафіксували плакати зі схожим змістом. Також були виявлені листівки, що містили ознаки чорного піару проти Володимира Зеленського, у Ківерцівському та Рожищенському районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 18 Квітня 2019 11:31
молодці волонтери
Льолiк Показати IP 18 Квітня 2019 11:39
От жеж пiдарази...
Алік до Льолiк Показати IP 18 Квітня 2019 13:26
і лідер в них П***рошенко...
Упс! Показати IP 18 Квітня 2019 12:12
Як кажуть в Одесі-волонтер і Сволонтер -дві великі різниці,то ж ,шоколадний запряг сволонтерів у воза та й їде ближче до фінішу,,,свого "царствованія" Яма стає прірвою
Бєня Показати IP 18 Квітня 2019 14:19
Скільки можна зводити наклепи за Зеленського! Оббріхують його "недосвідченим" та "котом у мішку". А насправді він досвідчений і не у мішку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus