USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У центрі Луцька ВНУ влаштував свято для дітей. Фоторепортаж

1 Червня 2022 18:53
У День захисту дітей Волинський національний університет влаштував для дітлахів свято з численними локаціями та розвагами. Поблизу головного корпусу вишу кожна дитина могла вибрати розвагу до смаку – тут їх розважали аніматори, малюки могли малювати, а також брати участь у майстеркласах та флешмобах.

Святковий захід «Діти – наше щасливе майбутнє», що відбувся у центрі Луцька 1 червня, організували для того, аби дітлахи разом із батьками кілька могли розважитися, весело відпочити та хоч на якийсь час забути про війну.
Ректор ВНУ Анатолій Цьось підкреслив, що діти – це наше майбутнє, тому життя дитини – найважливіше.

«Сьогодні не просто свято, ми нагадуємо, що сьогодні українські діти перебувають у великій небезпеці. Кожному дорослому потрібно максимально дбати, аби діти були здорові та захищені, і щоб якомога швидше ця війна завершилася перемогою України. Університет як освітня та наукова установа має робити все для захисту дітей», – зазначив Анатолій Цьось.
Свято відвідали чимало переселенців, які змушені були втікати від жахіть війни до Луцька.

Маргарита прийшла на захід зі своїм сином Ельдаром. «Нам дуже подобається у Луцьку – це охайне, зелене місто. Сьогодні, у День захисту дітей, я хочу побажати діткам здоров’я, натхнення. Для нас діти – це наше майбутнє, ми їх дуже любимо. Для нас зробили дуже хороше свято, завдяки якому ми можемо трішки відволіктися від війни в рідній Україні», – ділиться емоціями Маргарита.
Яким було святкування Дня захисту дітей у ВНУ дивіться у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus