USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У центрі Києва – смолоскипна хода з вимогою розслідувати злочини проти Євромайдану

29 Листопада 2018 21:17
У четвер, 29 листопада, у Києві розпочалася смолоскипно-фаєрна хода, приурочена до п'ятої річниці розгону Євромайдану, повідомляє Інтерфакс-Україна.

В 19:40 близько 40 учасників акції вирушили до Міністерства внутрішніх справ. Активісти тримають в руках смолоскипи та періодично зажигають фаєри. Також вони викрикують патріотичні лозунги.

Учасники акції вимагають конкретних результатів розслідування злочинів, здійснених під час Євромайдану та Революції Гідності.

Колонну супроводжує кілька десятків правоохоронців, у тому числі поліція. Сутичок між ними і активістами немає. Біля будівлі Адміністрації президента кілька учасників ходи кинули шумові петарди, чим спровокували невеликий конфлікт з правоохоронцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Реаліст Показати IP 29 Листопада 2018 23:54
Нероби, замість того, щоб совгатися вулицями і лементувати, краще, йдіть працювати. Такі "путріоти" вже викликають відразу.
Волинянин Показати IP 30 Листопада 2018 08:04
А ікону "святого" бендери то нашо носять?
Антон Показати IP 30 Листопада 2018 08:52
От як виявляється, а тут людей насильно на строкову службу заберали, облави в дворах на гпз бачив своїми очима, а патріотики-націоналісти знову граються з факелами, коли прості люди уже 5 рік страждають від наслідків їх діяльності і їхнього безумства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus