USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У центрі Києва - молебень у пам'ять Героїв Небесної сотні. ФОТО

18 Лютого 2018 11:15
Біля Національного Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні у столиці проходять заходи із вшанування загиблих на Майдані під час подій 2014 року.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема, біля Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні розпочався молебень пам'яті Героїв Небесної сотні за участі сімей тих, хто загинув на Майдані.

Вшанувати пам'ять героїв прийшли сім'ї загиблих, учасники подій Майдану, небайдужі кияни.

Додамо, у Луцьку в кафедральному соборі кафедральному соборі Святої Трійці зараз триває Божественна Літургія та заупокійна літія в пам’ять про полеглих на Майдані.
Як повідомляє Волинська єпархія УПЦ КП, з нагоди чергової річниці Революції гідності в обласному центрі з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла відбудуться Богослужіння в пам’ять про полеглих на Майдані.

20 лютого на меморіальному комплексі «Вічна слава» – заупокійна літія. Початок – 13:00.

20 лютого у кафедральному соборі Святої Трійці – Велике повечір’я з покаянним каноном преподобного Андрія Критського. Початок – 17:00.

20 лютого на Театральному майбдані – заупокійна літія перед фотостендом героїв, які загинули за Україну. Початок – 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus