USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У центрі Ковеля вже встановили головну ялинку

9 Грудня 2021 23:41
У центрі Ковеля впродовж двох днів виросла 14-метрова красуня. Чимало містян уже приходять, аби помилуватись нею та зробити фото.

Про це інформують на сайті Ковельської міськради.

Також, як зазначається, цьогоріч кардинально буде змінено новорічне оформлення міста. Для закупівлі новорічної атрибутики з місцевого бюджету виділили 1 мільйон 700 тисяч гривень.

Начальник відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай каже, що основною вимогою під час тендеру були якість та термін експлуатації. Вибирали ілюмінацію, яка б працювала багато років. Також закуплено обладнання, аби ялинка світилась у різних режимах та різними кольорами.
Тож інтрига зберігається. Тим більше, що ще далеко не все змонтовано. Далі будуть прикрашатись новорічною атрибутикою зелені зони біля приміщення міської ради, ілюмінацією - бульвар Лесі Українки.

Усе новорічне диво ковельчани та гості міста зможуть побачити і насолодитись ним 19 грудня, у День Святого Миколая, коли відбудеться офіційне відкриття ялинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus