USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У центрі Ковеля встановили великодні писанки. Фото

14 Квітня 2023 18:49
У Ковелі на площі Героїв Майдану до великодніх свят встановили роботи учасники фестивалю-конкурсу «Писанко, дивуй!».

Про це інформує Ковельська міська рада.

Кожна із 32 писанок – витвір мистецтва. В імпровізованих «фотостудіях», створених із фантазією, охоче фотографуються і діти, і дорослі, поодинці та цілими сім’ями, колективами.

Такий конкурс відбувається у місті вдруге. Учасники – заклади освіти Ковельської громади – презентували свої роботи. Композиції оцінять журі та визначать переможців і призерів.
Також освітяни влаштували ярмарок, де охочі могли придбати солодощі та великодні сувеніри. Зібрані кошти підуть на допомогу Збройним Силам України.
Пасхальні декорації прикрашатимуть центральну частину Ковеля до 19 квітня. У міськраді запрошують ковельчан та гостей міста відвідати виставку та зробити гарні світлини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus