USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У центрі Ковеля на закинутій ділянці завелися змії

16 Квітня 2018 14:20
Повзучі гади вже давно облюбували чималий котлован на приватній земельній ділянці, що знаходиться у Ковелі на вулиці Незалежності, 164.

Земля ця вже неодноразово змінювала свого власника, заростаючи лозою. Новий хазяїн вирубує ту лозу, але її не прибирає, залишаючи на місці. У тому хмизу й розвелися змії. Одну з них, довжиною щонайменше півтора метри, сфотографував спецкор газети «Вільна думка» Микола Силюк, який має поруч господарську споруду. А поблизу в будинку проживає сім’я із малолітніми дітьми. Про це повідомляє Район.Ковель.

«Олег Олексійович, на вулиці Незалежності, 164 – ви добре знаєте, там біля поліції – ділянка заростає лозою, вирубується і в тому хмизу ми зафіксували змію», – розповів він сьогодні вранці міському голові після завершення апаратної наради у міськвиконкомі.

«Я знаю, бо мені вже передали, що ви прийдете до мене із змією. І мені зразу порекомендували: наведіть, будь ласка, в себе там порядок. В себе. Біля гаража. Біля того магазина», – відповів Олег Кіндер.

«Олег Олексійович, в хмизу змії водяться», – зауважив Микола Силюк.

«Не може бути», – чи то з іронією, чи то всерйоз сказав мер Ковеля.

До речі, десь два роки тому змія заповзла у магазин, що в кількох десятках метрів від цього котловану, налякавши продавців та покупців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Знавець. Показати IP 16 Квітня 2018 14:49
Гадюка звичайна.
123 до Знавець. Показати IP 16 Квітня 2018 16:16
В червону книгу гада повзучого. А з Ковеля зробити заповідник, бо звірини там хватає всякої ... і з рогами, і з зубами, і такої що говорить ...
??? Показати IP 16 Квітня 2018 15:34
це хто? який плазун? хтось може його ідентифікувати?
ІВАН Показати IP 16 Квітня 2018 17:48
схожий на представників бпп та нф ,вже по смітникам шастають щоб то поцупити))))
Природа Показати IP 17 Квітня 2018 13:36
Не бий змію бо не буде добра!якщо не нападає-це правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus