USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У центрі Горохова відкрили Алею пам'яті Героїв

1 Жовтня 2024 20:27
Сьогодні, 1 жовтня, на центральній площі міста Горохова відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті новітніх Героїв.

Про це повідомили у міській раді.

Для увічнення пам’яті полеглих Героїв на центральній площі міста Горохова встановлено пам’ятні стенди зі світлинами. Так громада вшанувала подвиг мужніх Захисників, які віддали життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року. 72 Герої, які обороняли нас від ворога, назавжди залишаться у наших серцях...

Читати ще: У Ковельській громаді на фасадах шкіл відкрили меморіальні дошки на честь загиблих випускників

«Присутні не могли стримати сліз, адже рана від втрати свіжа і дуже болюча... Кожен усвідомлював ціну незалежності, яку знову і знову доводиться відстоювати.

Відтепер у нашій громаді буде ще одне місце, де можна вклонитися пам’яті загиблих воїнів-земляків, які на вівтар нашої свободи поклали власне життя. Щирі співчуття родинам, які втратили Героїв. Разом із вами відчуваємо великий біль. Наш обов’язок – пам’ятати кожного українського захисника. Ніколи не забудемо ці імена.

Це найменше, чим ми можемо віддячити за мир у наших домівках. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus