USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

У центральному луцькому парку з'явиться нова алейка

5 Квітня 2019 16:37
Триває перевтілення центрального парку Луцька - нині завершується ремонт сходів, облаштування причалу, здійснюється розчищення самосіву та хащів. Про це на своїй сторінці в мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, парк готується до нового сезону, в якому лучан чекає чимало нових покращень, приємних сюрпризів та несподіванок.

"У парку активно працює мульчер, який розчищає хащі та самосів, завершується ремонт сходів, що ведуть від центральної алеї на пляж, завершується ремонт сходів від парку до причалу і облаштування самого причалу, оновлюється Луцька венеція, майстри усувають дрібні недоліки у вкладанні бруківки на доріжках, продовжується алея кованих ліхтарів, а незабаром будемо розпочинати облаштування нової алейки та капремонт алеї вздовж дамби", - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лic Показати IP 5 Квітня 2019 18:58
Зробiть будь ласка пандуси де сходи. Iнвалiдiв - колясночникiв багато в мicтi.
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2019 11:53
Стосовно пандусів, то вже давно треба було б зробити!!!!!!! Як зі сторони старого ринку, так і центральний вхід!!! Ато тільки премії собі виписують, ходять по парку соплі витирають!! дивляться де ж то ще якусь шашличну розмістити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus