USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Торчині попрощалися із загиблим Героєм Дмитром Стасем

26 Грудня 2022 18:09
22 грудня в Торчині прощалися з командиром 3 механізованого відділення – командиром машини 2 механізованого взводу 3 механізованої роти Дмитром Стасем.

Про це повідомила Торчинська громада.

Стась Дмитро мобілізований 26 лютого 2022 року через Луцький РТЦК та СП, вірний військовій присязі, загинув 17 грудня 2022 року в результаті важких поранень, отриманих внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України поблизу східних околиць міста Бахмут Донецької області.

Провести Героя в останню путь прийшли рідні та близькі, друзі та односельчани, бойові побратими, командування, просто пересічні жителі громади.

«Ми втратили справжнього героя, товариша, втратили хорошу людину. Для всіх рідних, близьких, друзів смерть Дмитра – велика біль.

Тож нехай наша пам’ять буде даниною для Дмитра і тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості пожертвував собою.

З гордістю та щемом у серці пам’ятаємо справжніх патріотів, які стали до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну, віддавши найдорожче, що мали, – своє життя. За нас віддали, аби ми жили краще», – йдеться у повідомленні.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus