USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Вибухи в Тернополі: влада повідомила подробиці

4 Квітня 2022 10:47
Вчора ввечері Тернопіль бомбардували рашисти. Вчора над містом українські військові збили ракету ворога.

Подробиці вибухів у місті повідомив на брифінгу 4 квітня голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

«Осколки зачепили об’єкт критичної інфраструктури, він не придатний для використання. Жертв та постраждалих немає, але на місці фахівці дістають осколки. Проводять оцінювання ушкоджень. Точної інформації жителям не надаватимуть», – сказав він.

Під час бомбардування у Тернополі фіксували також над містом дрони. Про дрони містян просять негайно повідомляти в поліцію.

Як повідомив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко у коментарі 24 каналу, одна з випущених ракет окупантів не влучила туди, куди вони планували.

«Була ракета, і не одна. Але завдяки нашим Збройним Силам і протиповітряній обороні, вони були збиті», – розповів Головко.

Очільник Тернопільської облради закликав людей не нехтувати сигналами повітряної тривоги й відразу прямувати в укриття.
Як ми писали, після 22 години 3 квітня прозвучала низка вибухів у Тернополі, на Рівненщині, на Хмельниччині, Івано-Франківщині і в Коломиї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
40-й Показати IP 4 Квітня 2022 11:25
Де укриття?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus