USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.55 10.70

«У тебе є ти»: луцький гурт «Флайза» презентував життєствердний кліп

Сьогодні 08:27
Відеокліп «Флайзи» на пісню «У тебе є ти» знімали в Луцьку. У ньому є кілька локацій і асоціацій із столицею Волинської області: Луцький замок, Будинок скульптора Голованя, унікальне та легендарне авто Луцька «Волинянка», найпопулярніша пішохідна вулиця Лесі Українки, галерея стріт-арту «Галерея 4/8 (4/8 Gallery)», річка Стир, двометрова полірована скульптура з нержавної сталі з бетонним подіумом «Зерно», і найважливіше – люди, які потрапили у кадр кожен із своїми емоціями.

Про це пишуть на сторінці гурту у Фейсбуці.

Якраз за емоції відповідав головний персонаж кліпу – велетенський ведмідь, який добряче наробив шуму в центрі міста під час знімань. І діти, і дорослі, і навіть військові залюбки обіймалися, пританцьовували, фотографувались із ним і таким чином потрапили до відеороботи.

На жаль, не зміг приїхати на знімання один із вокалістів гурту Тарас Редзій, адже він як військовослужбовець Національної гвардії України здобуває звання офіцера, навчаючись у Національній академії НГУ.

Кліп знімали чотири визначні оператори та режисери Луцька й Рівного – Володимир Сущ, Олександр Соловей, Іван Воробей, Юрій Бочко. Робота тривала кілька днів: спочатку знімали учасників гурту в різних місцях Луцька, а згодом – велетенського пухнастого ведмедя та лучан, які трапилися на його шляху.

Читати ще: «Це віддзеркалення того, що з нами відбувалося у найскладніші часи»: луцький гурт «Флайза» випустив новий альбом

Артисти зізнаються: кумедно було спостерігати за бабусями, які, сидячи на зупинці громадського транспорту, діставали свої гаджети та починали знімати й собі дивного звіра, що позував поруч із ними на камери. Незважаючи на шалену спеку, акторка Софія, яка перебувала всередині костюма, залишилася щасливою.

«Жодна тварина не постраждала», – жартують виконавці.

«Яскраві кліп та пісня від «Флайзи» однозначно підіймуть тобі настрій. Гадаємо, що це саме те, що зараз потрібно українцям на противагу щоденним жахливим новинам. Не забувайте балансувати та компенсувати негатив порцією добра, аби геть не поїхав дах, – кажуть творці кліпу. – Пісня-ствердження про те, що у тебе, незважаючи ні на що, є ТИ! Ледь не все у цьому житті залежить в першу чергу від нас самих – від наших дій, міркувань, відчуттів, комунікацій, радощів, проблем і ставлення до них. Беріть від життя більше позитиву, наскільки це можливо».

Проєкт реалізовано завдяки підтримці Українського культурного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus