USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«У такому вигляді, як він зараз є, законопроєкт про мобілізацію у Раду не потрапить», – нардепка з Волині

5 Січня 2024 22:47
Урядовий проект закону про мобілізацію планують докладно розглядати в комітеті з нацбезпеки протягом найближчих трьох днів. Мобілізація в Україні може бути посилена.

Засідання комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, де розглядався законопроект про мобілізацію, за присутності головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптала, міністра оборони України Рустема Умєрова, проходило в закритому режимі.

Законопроект про мобілізацію обговорювали у студії телеканалу Аверс з народною депутаткою України Іриною Констанкевич.

Читати ще: Мобілізація в Україні: Безугла розкрила нові подробиці законопроекту про військові реєстри

«Українська армія потребує і ротації, і демобілізації. Багато військових від лютого перебувають на позиціях. Їх однозначно потрібно змінити, вони потребують відпочинку, реабілітації, лікування. Мобілізація має бути, але точно не такою, як нам запропонували у новому законопроєкті.

У такому вигляді, як він зараз є, законопроєкт у Раду не потрапить. Він потребує обговорення і змін. Так, як воно прописано – воно працювати не буде. Вона вдарить по соціально незахищених верствах населення. Тому я за те, щоб напрацювати робочу версію», – каже парламентарка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Січня 2024 05:31
частота нагадування в змі про цей законопроект все більше переконує про прийняття первинної його версії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus