USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У силовому блоці РФ розгорнулася боротьба між різними групами впливу, – розвідка

14 Грудня 2022 17:40
Нова хвиля критики на адресу керівництва армії РФ свідчить, що у силовому блоці країни-агресора знову розгорнулося жорстке протистояння між різними групами впливу.

Зазначається також, що у соцмережах поширюються чутки про можливе звільнення начальника генштабу РФ генерала Валерія Герасимова.

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter, аналізуючи заяви російського воєнного злочинця Ігоря Гіркіна.

Він заявляв, що два місяці воював на передовій у складі батальйону терористичного угрупування «ДНР». У зв'язки з цим Гіркін стверджує про «кризу стратегічного планування» у війні РФ проти Україну, яку він виявив під час бойових дій.

Чоловік також висміяв нинішній акцент армії РФ на будівництві великих позиційних оборонних споруд та поставив під сумнів їхню користь у сучасній війні.

«Коментарі Гіркіна підкреслюють бурхливі дебати щодо ведення війни, які тривають серед російських силовиків. Чутки, які поширювалися в соціальних мережах протягом останніх 48 годин про те, що начальника генштабу РФ генерала Валерія Герасимова могли звільнити, неможливо перевірити. Однак міжфракційна напруженість, ймовірно, поширюється на верхівку військової ієрархії Росії», - підсумували в британській розвідці.

Тим часом, військовий експерт Олег Жданов, російські генерали вже не трапляються українським військовим, бо ворог почав вчитись на помилках.

Раніше повідомлялося, що на росії роблять перестановки серед командувачів армії, щоб ізолювати та відвести провину за провал у війні проти України від російського вищого керівництва всередині країни-агресорки.

Читайте також: Бунти мобілізованих в РФ зривають плани Кремля в Україні, – ISW
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Грудня 2022 20:32
яка користь в дезінформації власного населення, окрім роботи на ворога?
21 Показати IP 14 Грудня 2022 23:26
Ото експерта знайшли - Жданова! Та він за 2 дні до війни розказував, що не буде вторгнення, чи то вже забули?! Ляпає язиком як помелом, а до реалій то немає відношення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus