USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Струмівці лучанин на смерть збив 18-річного хлопця: водій заплатить 500 тисяч компенсації

28 Серпня 2022 13:50
В обласному центрі Волині судили 26-річного лучанина, який здійснив смертельну ДТП, збивши хлопця у селі Струмівка. За рішенням суду він проведе за ґратами 3,5 року та заплатить потерпілій 500 тисяч гривень моральної шкоди.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 листопада в селі Струмівка. Рухаючись автодорогою Устилуг-Луцьк-Рівне, водій FORD Fusion перевищив дозволену швидкість в населеному пункті та збив юнака, який переходив дорогу по пішохідному переходу зліва направо відносно руху авто. Від отриманих травм 18-річний хлопець загинув на місці ДТП.
У суді лучанин визнав свою вину, підтвердивши усі обставини злочину. Своєю чергою, потерпілі наполягали на суворому покаранні для водія.

Незважаючи на те, що нині обвинувачений є військовослужбовцем ЗСУ, суд вирішив, що його виправлення неможливе без ізоляції від суспільства.

Лучанину призначили покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік. Також суд стягнув з винуватця ДТП 500 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілої.
Відомо, що загиблого юнака звали Дмитро Луцкевич. Він круглий сирота, його виховала бабуся. Хлопець проживав з нею у Ковелі. У нього ще залишилися два менші братики, для яких він був опорою і підтримкою. Тепер увесь тягар з їх виховання ліг на плечі бабусі, яка пережила стільки втрат рідних людей.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Серпня 2022 14:34
чому б там не зробити 'лежачого поліцейського' або острівки безпеки? там всі преревищують швидкість на цій дорозі,дуже небезпечні там переходи для пішоходів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus