USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.50 10.65

У столиці Польщі чоловік із ножем напав на 15-річних українців

Сьогодні 10:06
У Бродненському парку Варшави 26-річний чоловік із ножем напав на двох українських хлопців, їх із пораненнями госпіталізували.

Про це повідомила газета Wyborcza, передає Суспільне.

«У Бродненській пущі 26-річний чоловік із ножем у руці напав на двох 15-річних хлопчиків. Інформація надійшла в поліцію 22 липня після 15.00», – зазначено в повідомленні.

Як уточнили у Варшавському поліцейському управлінні, українців доправили до лікарні. У якому вони стані – невідомо.

Читати ще: У Чехії затримали росіян, які напали на українських і чеських волонтерів

За неофіційними даними, як пише Wyborcza, 26-річний нападник родом з Узбекистану, а на місце події він приїхав із рюкзаком однієї з компаній, що пропонують доставку їжі додому.

«За нашою інформацією, постраждалі 15-річні – українці. Вони мають поранення на руках і животі. З ними були їхні однолітки, але вони не постраждали», – зазначили у виданні.

Читати ще: У Варшаві жорстоко побили українця та вкрали в нього 400 тисяч євро

Як пише польське ЗМІ, на місці нападу був рятувальник, який прогулювався з дітьми. Він надав першу допомогу постраждалим.

Нагаддаємо, днями у Кракові група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus