USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У столиці Колумбії прогримів потужний вибух: десятки постраждалих, 4 загиблих

11 Травня 2019 09:29
У Боготі внаслідок вибуху в «пороховій майстерні» загинуло чотири людини. Також відомо про те, що постраждали щонайменше тридцять людей серед яких діти. Момент вибуху потрапив на відео.

За повідомленням видання Noticias вибух був настільки потужним, що зачепив 17 навколишніх будинків. Зазначається, що серед постраждалих є щонайменше 18 неповнолітніх учнів школи, яка розташована неподалік, пише канал24.

Згідно з повідомленнями поліції, вибух стався через необережне поводження з порохом всередині будівлі. На відео видно, як на вулиці, по якій йдуть пішоходи, зненацька стається потужний вибух. Після вибуху все навколо занурюється в густий дим та пил. Інцидент зафільмували камери відеоспостереження.
За попередніми даними, у будинку де стався вибух заготовляли засоби для гри в «техо». Згідно з правилами, учасники змагання кидають металевий диск або камінь спеціальної форми, яким треба зачепити конверти з порохом.

Фасадна стіна будівлі після вибуху повністю зруйнована. Вантажівку, яка у момент вибуху проїжджала повз майстерню перекинуло силою вибухової хвилі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus