USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Старій Вижівці відкриють ЦНАП

5 Грудня 2017 08:16
В Старій Вижівці планується відкриття нового центру надання адміністративних послуг, який би зміг забезпечити належні умови для ефективного надання найнеобхідніших адміністративних послуг у комфортних умовах.

Про це повідомили секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Наразі тривають активні ремонтні роботи, по завершенні яких Центр буде облаштовано меблями та новою, сучасною комп'ютерною технікою.

Фінансується реконструкція в рамках проекту технічної допомоги Європейського Союзу «ЦентрDSC00127 надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади».

Зараз Центром надається близько 60 різноманітних адміністративних послуг. Серед них: реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація бізнесу, а також ряд послуг пов’язаних із земельними питаннями.

Щоб збільшити кількість адмінпослуг, що будуть надаватися за принципом "єдиного вікна", районною державною адміністрацією, районною радою та селищною радою був підписаний меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг.

Згідно цього меморандуму планується створення спільного Старовижівського селищнорайонного центру надання адміністративних послуг. Центр буде утворено на базі ЦНАПу Старовижівської районної державної адміністрації.

Після закупівлі і встановлення Старовижівською селищною радою відповідного обладнання, Центром буде здійснюватись оформлення паспорта громадянина України у вигляді пластикової ID картки та закордонного біометричного паспорта.

Крім того планується через ЦНАП надавати адмінпослуги соціальної сфери, а також послуги органів місцевого самоврядування (приписка, виписка та ін.).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus