USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У США знайшли таємну винокурню, пов'язану з «генієм мафії» Аль-Капоне

18 Лютого 2021 07:40
У США археологи виявили залишки самогонного апарату 1920-х років, який міг бути частиною колись незаконної операції з продажу спиртних напоїв сумнозвісного гангстера Аль Капоне.

На знахідку натрапили дослідники з Університету Теннессі, пише Апостроф з посиланням на Daily Mail.

Зокрема, в районі Чарлстона в Південній Кароліні в болоті вони знайшли бочки, шлакоблоки, садовий шланг та інші предмети. Всі предмети датовані 1920-ми роками, виходячи з їхнього розміру і складу.

Також тут знайшли 12-футовий колодязь, який забезпечував роботу нагрівальних елементів, що використовувалися у перегінному кубі.
Історики відзначають, що сам Капоне приїжджав в цей район на модному лімузині, щоб перевіряти роботу.
У 1930 році Charleston Daily Mail писала, що болото розносить «аромат міцних спиртних напоїв по всьому Південному Сходу».
Археологи продовжують досліджувати ліс і сподіваються знайти деякі особисті речі, що належали бутлегерам, аби отримати більш чітке уявлення про те, ким вони були.
Довідка

Аль Капоне – американський гангстер італійського походження. Під прикриттям меблевого бізнесу він займався виробництвом алкоголю, гральним бізнесом і сутенерством. Його вважають яскравим представником організованої злочинності США епохи Сухого закону і Великої депресії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus