USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У США знайшли новий вид тарантула. Він уже під загрозою зникнення

Сьогодні 00:15
У горах Чірікауа на південному сході Аризони, які розташовані на Небесних островах Мадреї, було виявлено новий вид тарантула з помаранчевою задньою частиною.

Про це повідомляє NV.ua.

Цей регіон славиться своїм унікальним біорізноманіттям. Новий вид отримав назву Aphonopelma jacobii на честь Майкла А. Якобі, який першим знайшов зразки цього павука.

Це вже 30-й новий вид тарантула, виявлений у США.

Читати ще: Знайшли нового динозавра з рогами замість брів і 200 зубами

Тарантул має чорне тіло з густими волосками на помаранчевому черевці. Дослідження показали, що цей вид генетично відрізняється від раніше відомих видів тарантулів у цьому регіоні.

На жаль, Aphonopelma jacobii вже може перебувати під загрозою зникнення через зміну клімату, забудову та незаконну торгівлю екзотичними тваринами.

Читати ще: Вчені відкрили новий вид рослин у сентинельських лісах Еквадору

Команда вчених також виявила, що цей тарантул співіснує з п’ятьма іншими видами в одному і тому ж ареалі, що викликає інтерес до подальших досліджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus