USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У США заговорили про вирішальний період війни в Україні

31 Березня 2022 09:08
Війна в Україні вступає у вирішальний період, оскільки російські війська переорієнтовують свої зусилля, а Путін стає все більш відчайдушним.

Про це заявив у коментарі CNN сенатор США Ангус Кінг, передає УНІАН.

«Наступні два тижні справді будуть мати вирішальне значення в тому плані, чи зможуть українські сили підтримувати неймовірний рівень бойових дій, який вони показують протягом останніх кількох тижнів», – сказав він.

Кінг додав, що, схоже, росіяни направду переорієнтовуються на схід.

Напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що відбувається накопичення російських військ для завдання нових ударів на Донбасі.

29 березня стало відомо, що Російська Федерація відводить окремі підрозділи з Київської та Чернігівської областей і має проблеми з ротацією та посиленням свого війська.

У Генштабі зазначили, що «відведенням» військ ворог хоче створити ілюзію, буцімто відмовився від задуму оточити Київ.

Раніше помічник Путіна Володимир Мединський заявив про нібито скорочення контингенту на Київському та Чернігівському напрямках. Перед тим в Міноборони РФ стверджували про завершення «першого етапу «спецоперації» і переходу до атак на Донбасі.

США також фіксували, що російські сили почали відведення від околиць біля Києва і зосереджуються на позиціях на півдні та сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus