USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У США створили молоко з ячменю

22 Лютого 2021 07:40
Компанія Take Two Foods створила з пивоварного ячменю рослинне молоко, яке смаком і поживністю максимально відповідає молоку тваринного походження.

Про це повідомляє Food Navigator USA, передає Укрінформ.

Як зазначили в Take Two Foods, ячмінне молоко має потенціал стати великим гравцем на ринку рослинного молока. Його випустили в 2020 році на північному заході країни та цього року планують поширити продаж на всю територію США.

Читати ще: Coca-Cola тестує першу паперову пляшку

Ячмінне молоко максимально нагадує коров'яче смаком і поживністю. Воно містить білок (від 5 до 8 грамів), вітамін D, кальцій. Рівень калорійності варіюється залежно від смаку - від оригінального несолодкого до ванільного і молочного шоколаду з вмістом 12 грамів цукру на 100 мл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus