USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

У США скасували масковий режим для COVID-вакцинованих

27 Квітня 2021 22:17
Президент Сполучених Штатів Джо Байден скасував обов’язкову вимогу на носіння масок для людей, які вакцинувалися від коронавірусу.

Про це Байден повідомив у Twitter, пише РБК-Україна.

«У зв’язку з Надзвичайним прогресом, якого ми домоглися в боротьбі проти COVID-19, CDC (Центр з контролю і профілактики захворювань США) зробив сьогодні велику заяву: якщо ви повністю вакциновані – і якщо ви перебуваєте на вулиці, а не у великому натовпі – вам більше не потрібно носити маску», – написав він.

При цьому американський президент зазначив, що вакцинуватися від коронавірусу в США стало простіше, ніж раніше.

«Так, вакцинація - це порятунок Вашого життя і життів оточуючих вас людей. Але вони також допоможуть вам повернутися до нормального життя. Йди зроби укол - це ніколи не було простіше», – додав він.

Нагадаємо, раніше Джо Байден пообіцяв Індії допомогти боротися з серйозним спалахом коронавірусу. США направили в Індії матеріали для виготовлення вакцин.

Крім того, 21 квітня президент США Джо Байден оголосив, що у США зробили 200 млн щеплень від коронавірусу за 92 дні його президентства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus