USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

У США розсекретять сотні документів через підозру змови Трампа та Росії

15 Січня 2021 11:09
У п’ятницю, 15 січня, США розсекретить документи, які пов’язані з ймовірною змовою між членами адміністрації Дональда Трампа та Росії.

Про це повідомив Fox News з посиланням на джерело в Сенаті, передає Gazeta.ua.

Очікується, що розсекретять сотні документів – свідчення, розшифровки стенограм, інтерв’ю.

Прокурора США округу Коннектикут Джона Дарема призначили спеціальним радником для продовження розслідування щодо Росії. Увага була зосереджена на поведінці агентів ФБР, які досліджували зв’язки Трампа та Росії.

За словами Трампа та його союзників, розслідування щодо Росії – «містифікація», покликана підірвати його президентство.

Як повідомлялося, палата представників США у середу 13 січня вдруге оголосила імпічмент чинному президенту США Дональду Трампу, звинувативши його у підбурюванні своїх прихильників до штурму Капітолію минулого тижня. Вважається, що спроба імпічменту Трампа є радше символічною, тому що для завершення процедури відсторонення президента недостатньо часу - 20 січня відбудеться інавгурація Джо Байдена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 15 Січня 2021 13:11
Анекдот дня: Через обмеження, спричинені COVID-19, Сполученим Штатам у цьому році довелось державний заколот влаштовувати в себе вдома.
Я Показати IP 15 Січня 2021 16:36
а документи про те як грабили і сша і Україну коли розсекретять???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus