USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

У США помер один із найвідоміших гангстерів

26 Лютого 2020 21:53
Один із найвідоміших американських гангстерів Джон Францезе-старший на прізвисько Сонні (Синок) помер в одній з лікарень Нью-Йорка у віці 103 роки. Причина його смерті не називається. У гангстера залишилися троє синів, дві дочки, а також чимало онуків і правнуків.

Про це пише Кореспондент з посиланням на Sky News.

Францезе відомий як член мафіозної сім’ї Коломбо, до якої приєднався, коли йому було 33 роки. До середини 1990-х років він посідав друге місце в мафіозному клані.

Три роки тому Францезе випустили з тюремного ув’язнення. Суд над ним відбувся в 2011 році за вимагання. Однак чоловік був звільнений достроково в силу свого похилого віку.

Взагалі, гангстер був засуджений неодноразово. В поле зору поліції він потрапляв за пограбування банків і вбивства.

Францезе з’явився на світ в італійському місті Неаполь у 1917 році. У сім’ї він був наймолодшим з 19 дітей. Пізніше його сім’я переїхала в Нью-Йорк, де він і виріс.

Після школи його призвали в армію, проте звідти він був звільнений «через схильність до вбивства».

У 33 роки на нього «поклала око» мафіозна сім’я Профачі, яка пізніше стане відома як Коломбо. У злочинному клані він зробив «кар’єру».

«Вдома люблячий батько і чоловік, а на вулиці – злісний хлопець без жалю, який ніколи не зізнався б у скоєнні злочину, ніколи нікого не здавав, ніколи не порушував свої клятви», – розповідав про батька його син Майкл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гаетано Бадаламенті Показати IP 26 Лютого 2020 22:30
його син, Майкл, був капо. можна знайти його іньерв'ю в мережі
Лаки Лучано до Гаетано Бадаламенті Показати IP 27 Лютого 2020 04:15
він там кого то здав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus