USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

У США офіційно повідомили про перекидання військ США до Європи

2 Лютого 2022 19:50
Пентагон офіційно оголосив про розгортання 2 тисяч нових американських військових у Польщі й Німеччини та перекидання 1 тисячі персоналу з Німеччини в Румунію.

Під час брифінгу про це сказав речник Пентагону Джон Кірбі, передає Укрінформ.

«У рамках наших зобов’язань, а також щоб бути готовими до цілої низки непередбачуваних ситуацій, Сполучені Штати найближчим часом перекинуть додаткові сили в Румунію, Польщу й Німеччину», – сказав він.

Передислокація військ буде тимчасовою. За її допомогою відреагують на теперішню ситуацію. Не передбачається, що ці люди воюватимуть в Україні.

2 тисячі військових перекинуть до Європи з Північної Кароліни.

«Ці підрозділи навчені й оснащені для виконання різних місій щодо стримування агресії, підтримки й оборони наших союзників», – зазначив Кірбі.

Нові підрозділи не входять до переліку 8,5 тисячі американських військових, які з минулого тижня перебувають у стані підвищеної бойової готовності на території США. Ці сили готові в будь-який момент вирушити в Європу для посилення Сил швидкого реагування НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Висновок Показати IP 2 Лютого 2022 22:39
Підгорає америкосам.
Гнилий ботокс до Висновок Показати IP 2 Лютого 2022 23:51
США на розслабоні удєлала аацапів, зі всіх їз "хатєлками". Просто послали найух ботоксного сцаря. Так що не підгорає, а догорає вже вата, додимлює.
Здравомисліе Показати IP 3 Лютого 2022 11:44
Треба бути зовсім ідіотом ,щоб повірити в те що США може нести якесь добро в інші краіни.Якби вони не втручалися,то б і війни ніякої на сході не було,а тепер вони знову відкрито розпалюють ще більше вогнище,щоб поперебивали один одного,а вони збоку тільки руки потератимуть від задоволення.
Ботоксу Показати IP 3 Лютого 2022 11:46
Гниєш - гний мовчки, недоумок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus