USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

У США накладуть арешт на понад $5 млн російського олігарха Малофєєва

17 Червня 2022 09:24
Федеральні прокурори у Нью-Йорку оголосили, що мають намір заарештувати понад 5,3 млн доларів із американського банківського рахунку російського олігарха, фінансиста «російського світу» Костянтина Малофєєва, який перебуває під санкціями.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, 20 квітня США запровадили санкції проти одного з ключових комерційних банків і глобальної мережі з понад 40 фізичних і юридичних осіб, очолюваної Малофєєвим.

Зазначається, що перший раз Штати оголосили санкції проти російського олігарха ще в грудні 2014 року за фінансування сепаратистської діяльності на сході України та його тісні зв'язки з так званою «ДНР».

Читати ще: Російський олігарх в обхід санкцій скуповує ЗМІ у Європі, – США

У квітні Міністерство юстиції США висунуло проти Малофєєва кримінальні звинувачення у спробах ухилення від санкцій США. Проти нього знову запровадили санкції «за те, що він діяв або мав намір діяти від імені або в інтересах, прямо або побічно», уряду Росії. Міністерство фінансів США також поширило їх на мережу проксі-структур бізнесмена, яку використовували для спроб обходу санкцій та здійснення шкідливої діяльності.

Під санкції потрапили організації в Росії, Молдові, Сингапурі та низка російських фізичних осіб, зокрема син Малофєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus