USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У США на автогонках сталася аварія: загинули дві дитини, 8 людей травмовані

24 Жовтня 2021 09:25
Аварія на змаганнях з драг-рейсингу – автогонках по прямій, – що проходили в місті Керрвіль (штат Техас) забрала в суботу життя двох дітей, ще вісім людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомила поліція міста, передає УНН.

Під час заходу, який проводився на злітно-посадковій смузі міського аеропорту, автомобіль одного з учасників змагань не впорався з керуванням і врізався в припарковані неподалік машини глядачів. «В результаті аварії загинули двоє людей: шестирічний хлопчик помер на місці, восьмирічний хлопчик був доставлений в регіональний медичний центр Пітерсона в Керрвіле, де було оголошено про його смерть», – йдеться в повідомленні правоохоронців в Facebook.

З восьми постраждалих двоє чоловіків і дві жінки з важкими травмами були доставлені по повітрю в місцеві лікарні. Ще четверо, серед яких значаться двоє дітей, отримали не загрожують життю травми.

Поліція веде розслідування причин інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus