USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.73

У США через снігову бурю загинуло щонайменше 47 людей

20 Лютого 2021 11:14
У Сполучених Штатах Америки щонайменше у семи штатах через негоду життя втратили 47 людей.

Про це пише 24 канал з посиланням на The Washington Post.

Найбільше число загиблих від морозів та снігопадів зафіксували у штаті Техас – 30 людей. І ці цифри ще не остаточні – рятувальники кажуть, що жертв може бути значно більше.

За останніми даними, через снігову бурю понад 300 тисяч жителів Техасу втратили доступ до електроенергії, 260 тисяч – позбавлені водопровідної води. Влада обіцяє відновити комунальну сферу після вихідних.

Однак на значній частині території штату все ще тримаються аномальні для цих місць морози, і вони мають трагічні наслідки.

Відомо про спроби деяких людей грітися в машинах. Через це вже зафіксували кілька смертей від отруєння чадним газом. З іншого боку, намагання грітися вдома – біля камінів, газових плит або генераторів – спричинили низку пожеж, у яких також гинули люди.

Люди гинуть і від знесилення, провалення під лід, відсутності доступу до продуктів, медичної допомоги, блокування будинків снігом тощо. Наймолодшому з опізнаних померлих 18 років, найстаршому – 85.

Негода лютує і в штаті Орегон. Там сотні тисяч людей зараз без світла, у регіоні оголосили надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus