USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку хочуть зберегти єдину в громаді секцію велоспорту

19 Травня 2021 16:59
Додаткові штатні одиниці ввели до штатних розписів КП «Дитячо-юнацька спортивна школа № 4» та «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У міськраді кажуть, що роблять це задля збереження єдиної в громаді секції велоспорту та популяризації спорту серед мешканців приєднаних громад.

Про це під час засідання виконкому повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Вводимо три з половиною штатні одиниці в «Дитячо-юнацькій спортивній школі № 4» для того, щоб зберегти секцію велоспорту у зв’язку з розформуванням спортивної школи «Юний динамівець». Також додаємо чотири штатні одиниці в наш центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у зв’язку з приєднанням до Луцька прилеглих громад, щоб і люди з сіл мали змогу долучитися до масового спорту», - зазначив міський очільник.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що на початку квітня всі тренери ДЮСШ «Юний динамівець» офіційно перейшли на роботу до інших спортшкіл, а тренування припинили. Спортшкола працюватиме лише до 23 травня, потім її закриють. Нині тут ще тренуються спортсмени з греко-римської боротьби та велоспорту. Секції Луцької ДЮСШ «Юний динамівець» вдасться зберегти, працевлаштувавши тренерів в інші спортшколи міста. Так, тренери та вихованці секції велоспорту ФСТ «Динамо» перейдуть працювати і тренуватися в дитячо-юнацьку спортивну школу Луцька.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
велосипедист 1980 Показати IP 19 Травня 2021 21:53
вєлік-це дуже кльово!!! І транспорт, і задоволення, і фізкультура!!!
Дідо Показати IP 20 Травня 2021 03:03
Еге, а при СССР і велосипеди безкоштовно для дітей були! Закриють все! Пиво для вас і цигарки холопи а не спорт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus