USD 41.60 41.85
  • USD 41.60 41.85
  • EUR 41.50 41.85
  • PLN 10.50 10.70

У спорткомплексі «Динамо» в Луцьку після капремонту стартував навчальний рік

20 Вересня 2023 17:28
У луцькому спортивному комплексі «Динамо», якому понад 40 років, відновили тренування після завершення капітального ремонту. Старе приміщення закладу потребувало реконструкції.

Про це розповів Суспільному директор дитячої юнацької спортивної школи «Динамо-Прайд», тренер Андрій Протасюк. З його слів, ремонтні роботи, які стартували 2021 року, проводили перед та після тренувань.

«Замінили труби, доставили додатковий ряд батарей, оскільки тут було доволі холодно. Поміняли вікна, їх утеплили. Додали світло, щоб комфортно було приходити в зал, також поставили душові кабінки, поремонтували фоє, коридори», – каже керівник спортшколи.
Окрім відремонтованого приміщення, спортсмени мають і новий спортивний інвентар. Як розповів вихованець школи, чемпіон України з козацького двобою 2023 року Лук’ян Грушецький, секцію боротьби відвідує шість років.
«Нам зручно тренуватися на нових матах. Мені це дуже подобається. Ще мені подобається, що там поставили вивіску і «Динамо» – сила в русі та єдності», – розповідає спортсмен.

Новий інвентар випробував і дев’ятирічний Даниїл Карпюк. Хлопець розповів, що відвідує секцію з чотирьох років.
«Удари добре відпрацьовувати. Подобаються роздягальні, там нові шафки, все нове. Тут багато чого помінялося», – каже хлопчик.

Мама юного спортсмена Назарія Вікторія Луцак, яка понад рік приводить сина на вільну боротьбу, розповіла, що разом з іншими батьками допомагала робити ремонт.
«Почали тренуватися в пік ремонту. Погодилися і вікна мити, і підлогу, і мати. І все, що ви бачите. Активно працювали. Звісно, комфорт покращився, умови і санвузли, і бомбосховище – зручно. За потреби дітки можуть сховатися у разі оголошення повітряної тривоги», – каже лучанка.

Зі слів директора Андрія Протасюка, на базі спорткомплексу діє дві школи: ДЮСШ «Динамо-прайд» та обласна ДЮСШ з видів боротьби. Зараз спорткомплекс відвідує орієнтовно 200 вихованців, заклад працює з 8:00 до 21:00.
«Також на базі спорткомплексу діє КЗ «Спорт для всіх». Ще є акробатика, гімнастика – близько 100 дітей там тренуються, приходять у вільні години», – зазначає керівник спортшколи.

Капітальний ремонт тривав два роки. На це, додав Андрій Протасюк, витратили понад п'ять мільйонів гривень, кошти надали благодійники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus