USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

У Сошичненській громаді 23 жінкам надано звання «Мати-героїня»

1 Липня 2024 20:15
1 липня 2024 року в будинку культури села Сошичне Камінь-Каширського району сільський голова Ігор Волосюк відзначив двадцять трьох жінок громади, яким відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року №33/2024 надано почесне звання та нагороджено нагрудними знаками «Мати-героїня».

Про це повідомили у Сошичненській громаді.

Читати ще: Двом волинянкам вручили почесне звання «Мати-героїня»

«Вітаємо вас, матусі, з приємною подією та щиро бажаємо вам та вашим дітям побільше хороших, світлих днів, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, родинного тепла, радості і поваги! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи ту любов і тепло, з якими ви їх зростили та виховали! Дякуємо вам за нелегкий труд, за материнську самовідданість, за зразкове виховання справжніх громадян нашої Держави!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ліна Показати IP 2 Липня 2024 20:42
Живемо пережитками,пора вже відмінити таких ,,героїв,, !! У нас тепер є справжні герої!! Я цікавилася кількома сімями яку користь ті діти принесли державі? НІЯКОЇ!! працюють самі на себе втіхаря,не сплачуючи жодних податків!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus