USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Смолигові на Волині встановили меморіальну дошку Герою Вадиму Марушку

19 Жовтня 2022 09:46
18 жовтня в Смолигові Торчинської громади

відкрили меморіальну дошку Герою Вадиму Марушку.

Про це повідомили у громаді.

Вадим був учасником АТО. З перших днів війни добровольцем пішов на захист України. Був поранений. Після реабілітації повернувся знову на передову до побратимів. На жаль, трагічна смерть застала під час ротації вдома.

Пам’ятний знак встановили на будівлі Смолигівської гімназії, адже Вадим тут навчався.

Вшанувати пам’ять Героя завітали рідні, друзі, односельчани, представники місцевої влади. Присутні долучилися до спільної молитви та чину освячення дошки, а також поклали квіти до пам’ятного знака.

«Низько вклоняємося подвигові Героя, який боровся за Україну. Такі пам'ятні дошки буде встановлено у всіх навчальних закладах громади, в яких навчалися ті, хто віддав життя за волю та незалежність нашої держави», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus