USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У «Слузі народу» заявили, що нардепа, який обзивав поліцейських, шантажували скандальним відео. Депутат це заперечує

22 Грудня 2021 17:00
Фракція політичної партії «Слуга народу» засудила дії народного депутата Миколи Галушка, який нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили його авто, та заявила, що опубліковане у ЗМІ відео було предметом шантажу з боку керівництва МВС. Натомість сам нардеп спростував заяву фракції.

Як написала речниця фракції Юлія Палійчук у Telegram, «фракція політичної партії «Слуга народу» засуджує дії народного депутата Миколи Галушка і вважає його поведінку у спілкуванні з поліцейськими неприйнятною для будь-якого громадянина. Тим більше – для члена парламенту.

Наша фракція приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація».

За словами Палійчук, депутат Галушко підтвердив автентичність відео, яке отримала в розпорядження Українська правда, однак стверджує, що воно «було предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС, який погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи».

За словами депутата, поява цього відео в публічному просторі, пов’язана з його позицією під час голосування за відставку керівника МВС, яке відбулося 15 липня.

«Тим не менше, цей факт не виправдовує Миколу Галушка та його вчинок, хоча й викликає багато запитань до правомірності дій попереднього керівництва МВС. Така поведінка депутата є неприйнятною і вона стане предметом розгляду етичного комітету партії, який визначить міру покарання для нього», – зазначила речниця фракції.


Натомість нардеп Микола Галушко у коментарі «Країні» спростував заяву власної фракції, де йшлося про те, що злитим відео з його хамством поліцейським його шантажувало керівництво МВС.

«Ніякого тиску на мене не було і немає. Цей інцидент стався рік тому. Переді мною вибачилися хлопці за неправильні дії, я вибачився за свої грубі висловлювання. Це питання повністю вичерпане ще рік тому. Чому воно роздмухується зараз? Це я вже не знаю, значить комусь це цікаво», – заявив Галушко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хрюша Показати IP 22 Грудня 2021 17:27
От брехуни.
пиняботокс Показати IP 22 Грудня 2021 17:56
Їм ніхто не вірить і вже не повірить. То партія суцільних зашкварів.
Євросоюз Показати IP 22 Грудня 2021 18:55
За що *хлопці* мали вибачатися перед цією сви....ю?!
Кім Показати IP 22 Грудня 2021 21:27
У 2019 треба було думати, коли до верховної ради наволоч вибрали. Наглі і тупі, але жадні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus