USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Трьох волинян затримали у складі угрупування, яке намагалось встановити контроль над Закарпаттям

10 Лютого 2020 14:47
На Закарпатті оперативники управління стратегічних розслідувань, спецпризначенці, співробітники СБУ, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели масштабну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном. Серед затриманих є й волиняни.

Нагадаємо, у суботу, 8 лютого, у селі Нижні Ворота затримали лідера та членів злочинного угрупування.

За інформацією правоохоронців, учасники ОЗГ були озброєні, тому прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. У результаті ніхто не постраждав.

Варто зазначити, що лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події вилучили транспортні засоби та зброю.

Як пише з посиланням на власні джерела ІА ВолиньPost, серед затриманих є волиняни. Цю інформацію журналістам видання підтвердили у пресслужбі поліції Закарпаття.

Розповіли, що загалом затримали сімох осіб, троє з них – волиняни. Зокрема, двоє – жителі Луцька, один – села Жидичин Ківерцівського району. Із затриманих семи осіб двоє наразі перебувають у СІЗО. Це водії транспортних засобів. Ще з п'ятьма (пасажири цих автівок) працюють поліцейські, серед цих п'яти і троє волинян.
Як повідомляє УНІАН, масштабній спецоперації передувало те, що 7 лютого вранці в Мукачеві на вулиці Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів отримали вогнепальні поранення. За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку. А вже у ніч на 9 лютого ЗМІ повідомили про затримання кількох осіб на посту поліції в Нижніх Воротах. За попередньою інформацією, затримання відбулося у той час, як два автомобілі на львівській реєстрації Mercedes G-Glass і Toyota Land Cruiser 200 заїжджали в Закарпатську область через пост поліції у Нижніх Воротах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Баба Ганя Показати IP 11 Лютого 2020 10:34
Хлопці поспішали старий базар боронити , але в муніципалів довгі руки.
123 до Баба Ганя Показати IP 11 Лютого 2020 13:17
Я чув як один з них пропонував за власний рахунок контейнери людям перевозити.
123 Показати IP 11 Лютого 2020 21:14
так це ж волонтери і щирі патріоти, які були на майдані! нехайно відпустити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus