USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Сімферополі вибухнуло авто із «помічником віцепрем'єра» Запорізької області

19 Червня 2023 12:42
В окупованому Сімферополі 19 червня вибухнув автомобіль російського колаборанта Володимира Єпіфанова – помічника «віцепрем’єра з економічного розвитку» Запорізької області.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди, передає 24 канал.

Інцидент трапився на Євпаторійському шосе о четвертій годині ранку. Всередині перебував Володимир Єпіфанов, якого Росія признала «помічником віцепрем’єра» з економічного розвитку Запорізької області та за сумісництвом кандидат у депутати від «Єдиної Росії». В автівці також були його секретар та охоронець.

Попередньо, за кермом «Ленд Крузера» їхав Єпіфанов, аж раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині. Після цього чиновник уже не зміг впоратися з керуванням і авто зупинилося, наїхавши на перешкоду. Водночас у російському МВС кажуть, що водій Toyota Land Cruiser наїхав на перешкоду, через що і вибухнули газові балони в авто.
У салоні перебували також секретар та охоронець Єпіфанова. Внаслідок вибуху усі троє отримали внаслідок 30% опіків голови, тулуба та рук (охоронцю також обпалило ліву ногу). Поплічників ворога доправили до лікарні і заразі запорізький гауляйтер із пасажирами перебувають під наглядом лікарів.

Кримські пабліки інформують, що Єпіфанов перебуває у реанімації, його вивели зі стану шоку. Колаборант притомний та перебуває у стабільному стані.

Наразі не відомо, чому саме вибухнув начебто газовий балон. Помічник «віце-прем’єра» каже, що за день до цього газовий балон перевірявся на СТО в Сімферополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus