USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У сільському ліцеї на Волині відновлять очне навчання для двох сотень школярів

12 Січня 2024 08:08
У Старогутівському опорному ліцеї буде очне навчання.

Про це повідомляє Старовижівська селищна рада.

11 січня працівники селищної ради спільно з головним спеціалістом Державної служби з надзвичайних ситуацій Романом Семенюком провели огляд найпростішого укриття Старогутівського опорного ліцею і рекомендували його до використання.

Цей об’єкт був облаштований спільними зусиллями працівників ліцею, батьків, групи централізованого господарчого забезпечення закладів освіти. Будівельні матеріали закуплені за кошти селищної ради.

Відтепер 200 школярів опорного ліцею матимуть можливість навчатись в очній формі.

Читати ще: В Україні запрацював чат-бот, де можна поскаржитися на зачинене укриття

Нагадаємо, 47 навчальних закладів у Камінь-Каширському та Ковельському районах Волинської області, що розташовані неподалік кордону з Білоруссю, будуть забезпечені поліцейською охороною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus