USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Сіднеї ввели комендантську годину

21 Серпня 2021 09:27
В австралійському штаті Новий Південний Уельс зі столицею в Сіднеї у зв’язку з розповсюдженням COVID-штаму «Дельта» продовжили карантинні обмеження до кінця вересня та з наступного тижня вводять нічну комендантську годину.

Про це повідомляє ABC News із посиланням на заяву очільника штату Гледіс Береджиклян, передає Укрінформ.

Зазначається, що комендантська година з 21 вечора до 5 ранку діятиме в дванадцяти найбільш уражених районах Сіднею, в яких проживає близько 2 мільйонів осіб.

Водночас кожному, хто в’їжджатиме до «карантинних» регіонів у комендантську годину, загрожує штраф та зобов’язання самоізоляції на 14 діб.

Жителям штату Новий Південний Уельс також необхідно буде носити захисну маску на вулиці, окрім тренувань, які з понеділка будуть обмежені однією годиною в день.

У Сіднеї кожного дня реєструють приріст хворих на COVID-19 попри загалом стабільну ситуацію в Австралії.

Так, ще тиждень тому в Сіднеї зафіксували 345 нових випадків COVID-19 за добу, минулої доби кількість хворих збільшилася вже до 681 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus