USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У шотландському місті одразу 17 пар близнюків йдуть до першого класу

17 Серпня 2023 00:38
У шотландському місті Грінок цієї осені до школи підуть 17 пар близнюків.

Про це пише ТСН з посиланням на nypost.com.

Вони навчатимуться у початкових школах Святого Патріка та Ардгован.

До слова, місто розташоване в регіоні Інверклайд, який отримав влучне прізвисько Твінверклайд через велику кількість близнюків.

«В Інверклайді, або Твінверклайді, як ми стали відомі, стало щорічною традицією вітати наших близнюків у початковій школі», – сказав заступник ректора школи Святого Патріка Грем Брукс.

Початкова школа нещодавно провела генеральну репетицію перед початком навчального року, оскільки хвилювання серед учнів зростає.

Згідно з дослідженням з Оксфорда, у світі народжується 1,6 мільйона близнюків щороку. Але Інверклайд завжди був відомий їх шаленою кількістю: за останнє десятиліття у місцевих школах навчалося 147 пар. Лише 2015 року до школи одночасно пішли 19 пар. Цей рік стане другим за кількістю з набору близнюків за всю історію спостережень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus